Over ons

Thuiszorg garant

Thuiszorg Garant is een maatschappelijk betrokken zorgorganisatie waar de cliënt centraal staat. Er wordt samen met u gekeken naar de zorgvraag en in goed overleg wordt de zorg in kaart gebracht. Daarbij wordt met u en uw naaste(n) gekeken naar mogelijkheden en oplossingen binnen uw zorgvraag. Onze inzet is verbetering te brengen in de situatie van de cliënt in zijn/haar huiselijke omgeving. Wij staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid, respect en aandacht voor de cliënt. Een Top team voor Top zorg.

Thuiszorg Garant is een groeiende thuiszorgorganisatie waarin de persoonlijke dienstverlening aan cliënten voorop staat. Dit doen we altijd vanuit een kleinschalige werkwijze, omdat we geloven dat zorg mensenwerk is en geen standaardproduct. Onze integrale zorg is persoonlijk en professioneel en wordt niet bepaald door complexe regels. We werken wijkgericht met de wijkverpleegkundige. Comfort van zorg in de eigen vertrouwde omgeving is uitgangspunt en er is écht tijd voor de cliënt en zijn/haar familie en mantelzorgers. Als organisatie dragen wij op ondernemende en maatschappelijk verantwoorde manier bij, aan de zelfstandigheid van mensen, om verblijf thuis zo aangenaam en vertrouwd mogelijk te houden. 

Elke cliënt heeft zijn eigen vaste team van verzorgers. Wij kunnen tegemoet komen aan de persoonlijke wensen van de cliënt, bijvoorbeeld over de tijd dat men geholpen wil worden. Bij problemen of in geval van calamiteiten is er 24 uur iemand bereikbaar. Professionaliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit staan bij ons dan ook hoog in het vaandel.

info@thuiszorggarant.nl